Web Analytics Made Easy -
StatCounter

ZICHTBAAR STRAKKERE EN GEZONDERE HUID

Bindweefselmassage

 

Bindweefselmassages zijn stevig en niet altijd pijnloos, máár ze doen wél ontzettend veel voor je huid. De massage wordt uitgevoerd op de diepere huidlagen. Door de juiste techniek en door de massage vaker te herhalen kun je de structuur van de huid daadwerkelijk verbeteren. Met als resultaat een zichtbaar strakkere, vollere en beter doorbloede huid. Zonder cosmetische ingrepen.

 

Bindweefselmassage in kuurverband

Bindweefselmassages zijn eigenlijk net als sporten; het resultaat is pas echt te zien na een aantal sessies. Bindweefselmassage werkt dan ook het beste in kuurvorm. We raden je minimaal 10 behandelingen aan, minimaal 1x per week. 

Bindweefsel en cupping: een effectieve combinatie

Cupping

Tijdens de bindweefselmassage maken we gebruik van vacuümzuigende cups. Deze siliconen cups gebruiken we zowel bij de lichaams- als bij de gezichtsmassage. Al eeuwenlang wordt vacuüm gebruikt als alternatieve geneeswijze. 

Door de cups te bewegen wordt de bloedtoevoer verbeterd en worden opgeslagen vet en verklevingen, die dieper in het bindweefsel liggen, losgemaakt en verholpen. De combinatie van manuele bindweefselmassage en cupping is zeer doeltreffend en uniek. Het zorgt voor aanzienlijk minder cellulitis, een gezondere huidskleur met minder oneffenheden en een verbetering van de algehele huidconditie.

Verbetert de conditie van je huid

Stimuleert de doorbloeding

Vermindert cellulitis

Heft onderhuidse verklevingen op

Bevordert de aanmaak van collageen en elastine

Bevordert de celdeling

Verbetert de conditie van je huid

Stimuleert de doorbloeding

Vermindert cellulitis

Heft onderhuidse verklevingen op

Bevordert de aanmaak van collageen en elastine

Bevordert de celdeling

Bindweefselmassages werken het beste in kuurverband. Wil je toch graag een losse bindweefselmassage? Klik dan hier >

Bindweefselmassage benen, billen en buik

Bindweefsel

Bindweefsel zou je kunnen zien als de lijm van je lichaam. Je bindweefsel zorgt ervoor dat je organen, zenuwen, huid en spieren worden omvat, ondersteund en bij elkaar blijven.

Maar er is meer. Je bindweefsel is verantwoordelijk voor de toevoer van zuurstof, voedingstoffen naar bijvoorbeeld je huid. Door het bindweefsel te stimuleren wordt de afvoer van afvalstoffen verbeterd en kunnen de voedingsstoffen je huid en organen nog beter bereiken. Hierdoor kunnen verklevingen oplossen, is je huid beter doorbloed en wordt deze gezonder. Dit voel je niet alleen, je huid wordt soepeler, ook door de aanmaak van collageen, maar dit zie je ook.

 

Bindweefselmassage

Door het bindweefsel op de juiste manier te stimuleren krijg je dus een gezondere, beter doorbloede huid en kunnen voedingsstoffen je huid ook beter bereiken. Het resultaat is een gezondere, stralende huid die steviger en voller aanvoelt. Een kuur van bindweefselmassages verbetert de huid en zorgt voor de aanmaak van de lichaamseigen suiker hyularonzuur, collageen en elastine. Alle drie stoffen die veel doen voor je huid. Hyularonzuur zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft, omdat het een stof is die veel water vast kan houden. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid gladder, elastischer en voller wordt.

Bindweefselmassage voor het lichaam

Wil jij graag je cellulite verminderen? Cellulite is niet een kwestie van slank of stevig, maar van afvalstoffen, vocht en vet welke niet goed wordt afgevoerd. Door de doorbloeding te stimuleren, worden afvalstoffen en vocht beter afgevoerd. Doordat de bloedtoevoer beter wordt, krijgt je huid meer toegang tot zuurstof en voedingsstoffen die door het bloed worden vervoerd. Hierdoor wordt je huid zichtbaar gezonder, krijgt deze een mooie kleur, wordt deze elastischer en voller en zal cellulite verminderen, net als dat de massage kan helpen bij het minder zichtbaar maken van pigmentvlekjes en littekens.

Ook wanneer je vocht vasthoud of littekens hebt, kan een bindweefselkuur helpen. 

Minder cellulite

Betere doorbloeding

Minder vocht vasthouden

Getoned effect

Vocht vasthouden

Houden je benen snel veel vocht vast? Bindweefselmassages op je benen kunnen je helpen vocht gemakkelijker en sneller af te drijven. Na een aantal massages zul je merken dat je vocht sneller wordt afgevoerd en dat je huid ook een betere toevoer heeft van zuurstof en voedingsstoffen. Dit leidt ertoe dat je benen slanker worden en zorgt voor een gezondere huid.

 

Littekens

Bindweefselmassages kunnen helpen je littekens minder zichtbaar te maken. In een reeks van bindweefselmassages masseren we het litteken mogelijk los van de onderhuid. Door de doorbloeding in het specifieke litteken gebied te verbeteren, wordt het littekenweefsel soepeler en dunner en vervolgens minder zichtbaar.

 

 

 

Bindweefselmassage voor je gezicht

Een kuur van bindweefselmassages zorgt voor een flinke boost! Door de verbeterde doorbloeding en aanmaak van collageen wordt je huidkwaliteit een stuk verbetert. Je ziet dat lijntjes en rimpels worden opgevuld en verminderen. Daarnaast krijg je een stralende, egale teint. 

De bindweefselkuur zorgt ervoor dat de voedingsstoffen uit onze Oolaboo crèmes beter worden opgenomen. Dit geeft je huid natuurlijk een extra boost. 

Wist je dat je onze gezicht bindweefselmassages ook kunt boeken als extra bij een gezichtsbehandeling?

Minder lijntjes en rimpels

Gezonde en egalere teint

Strakkere, jongere huid

Vermindert pigmentvlekken

Striae

Natuurlijk groeit je buik als je zwanger bent. O

 

 

Onder je oppervlaktehuid ligt een minder elastische laag weefsel. Dit bindweefsel heeft maar een bepaalde rekbaarheid. Als je buik of borsten te snel groeien, kan het bindweefsel niet meer meerekken en scheurt het. Dit zorgt voor kleine wijkingen in het bindweefsel die van buitenaf zichtbaar zijn als rode striemen. Zwangerschapsstriemen zijn dus een soort littekens.

 

 

Je benen houden misschien meer vocht vast?

Je kunt ook kiezen voor bindweefselmassages op je buikhuid.

Doordat je de doorbloeding stimuleert, wordt ook de bloedtoevoer naar je kindje vergroot. Zo kunnen zuurstof en voedingstoffen sneller naar je baby worden vervoerd.

 

 

Vocht vasthouden

Houden je benen meer vocht vast tijdens je zwangerschap? Bindweefselmassages op je benen kunnen je helpen vocht gemakkelijker en sneller af te drijven. Na een aantal massages zul je merken dat je vocht beter

 

Een combi van cupping en bindweefselmassage technieken op de benen en billen om de doorbloeding, bindweefsel en afvoer te verbeteren.

 

 

Wanneer je een medische indicatie hebt tijdens je zwangerschap, kun je het best overleggen met je gynaecoloog voor je de bindweefselmassages boekt.

 

Bindweefselmassage na je zwangerschap

Vocht- en vetophopingen in het buikgebied, maar misschien ook in je benen?

De littekens (striae) die je misschien hebt overhouden van je snel groeiende buik, zijn

Helaas is het niet mogelijk striae of littekens helemaal te laten verdwijnen. Ze minder zichtbaar en soepeler maken kan gelukkig wél. In een kuur van bindweefselmassages kunnen we het littekenweefsel wat los maken van de onderhuid. Doordat de huid nu beter wordt doorbloedt vervagen ze en voelen ze minder hard aan.

 

 

 

Huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is onderdeel van alle organen van ons lichaam. Het ondersteunt, beschermt, vormt en verzorgt het orgaan. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Bij rekken van bindweefsel kan de huid zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Ook kunnen er rimpels ontstaan. Wanneer bindweefsel krimpt kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken. Hierdoor kan cellulitis ontstaan.

 

Bindweefselmassage

In een reeks bindweefselmassages wordt een litteken losgemaakt van de onderhuid. De doorbloeding in het gebied verbetert en het litteken wordt dunner, soepeler en minder zichtbaar.

Waarom een kuur bindweefselmassage?
– Verbeteren van lijntjes en huidverslapping
– Verminderen van cellulite
– Vervagen van littekens

 

Bindweefselmassage tijdens en na je zwangerschap

Bindweefselmassage tijdens je zwangerschap

Je lichaam verandert volop tijdens je zwangerschap. Door de groeiende baby zal je buik dikker worden en krijg je kans op striae. Deze zwangerschapsstriemen ontstaan door het snelle groeien van je huid, waardoor het bindweefsel onderhuids scheurt. Je kunt dit niet (altijd) voorkomen. Maar het soepel houden van je bindweefsel tijdens je zwangerschap verkleint de kans op striae wél.

Ook wanneer je vocht vasthoudt in je benen kunnen bindweefselmassages verlichting geven.

Let op: bindweefselmassages kunnen tot maximaal de 7e maand van je zwangerschap. Wil je even advies of sparren, stuur ons een appje of mailtje

Minder kans op striae

Betere doorbloeding

Minder vocht vasthouden

Mooiere buik na je zwangerschap

Vocht vasthouden

Houden je benen meer vocht vast tijdens je zwangerschap? Bindweefselmassages op je benen kunnen je helpen vocht gemakkelijker en sneller af te drijven. Na een aantal massages, die we combineren met cupping, zul je merken dat je minder vocht vasthoudt. Doordat er meer zuurstof naar de huid wordt vervoerd, zal je huid er ook gezonder en stralender uitzien.

Doordat je de doorbloeding stimuleert, wordt ook de bloedtoevoer naar je kindje vergroot. Zo kunnen zuurstof en voedingstoffen sneller naar je baby worden vervoerd.

 

Wanneer je een medische indicatie hebt tijdens je zwangerschap, kun je het best overleggen met je gynaecoloog voor je de bindweefselmassages boekt.

 

Bindweefselmassage na je zwangerschap

Na je zwangerschap is je lichaam veranderd. Het is niet meer zoals het was en dat is logisch. Je bent natuurlijk het huis geweest voor je baby en dat laat zijn sporen (soms letterlijk!) na. Helaas is het niet mogelijk striae of littekens helemaal te laten verdwijnen. Ze minder zichtbaar en soepeler maken kan gelukkig wél. In een kuur van bindweefselmassages kunnen we het littekenweefsel wat los maken van de onderhuid. Doordat de huid nu beter wordt doorbloedt vervagen ze en voelen ze minder hard aan.

Ook kun je zien dat je buikgebied niet meer zo strak aanvoelt als voor je zwangerschap. Je huid is natuurlijk gerekt, maar vet en vocht kunnen zich ook ophopen in dit gebied. Met een bindweefsel kuur kun je ervoor zorgen dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en dat vet, vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Vervolgens kunnen zuurstof en voedingsstoffen je huid ook weer beter bereiken, wat leidt tot een mooiere, gezondere huid.

Welke voordelen heeft een bindweefselmassage?

 

 • Stevigere huid
 • Vollere huid (meer collageen en elastine), waardoor lijntjes, kraaienpootjes en rimpels verminderen
 • Betere doorbloeding
 • Afvoer van afvalstoffen en vetophopingen
 • Minder vocht vasthouden
 • Minder onderhuidse verklevingen
 • Gezondere huid, door bevorderde celdeling
 • Stralende en egalere huid
 • Minder cellulitis
 • Littekens minder zichtbaar en soepeler
 • Beter ‘vervoer’ van voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam

 

Graag in korte tijd de conditie van jouw huid verbeteren?

We adviseren 10 sessies in te plannen voor een mooi, zichtbaar en voelbaar resultaat. Na één bindweefsel- en cuppingmassage merk je direct de betere doorbloeding. Om de conditie van je huid en de doorbloeding echt (en langduriger) te verbeteren, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Na een aantal behandelingen voelt je huid strakker, soepeler en jonger aan.

Contact

 

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne ruime parkeergarage.

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklecityspa.nl

× Whatsapp