Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Plaatselijk afvallen en cellulitis verminderen

Afvallen met de Health Trainer

 

Wil jij graag fitter zijn, beter in je vel zitten en je happy voelen in je eigen lichaam? Heb jij die boost nodig? Meer energie, minder centimeters en een happy healthy body?

Met de Health Trainer heeft Sparkle een unieke machine in huis, die jou deze boost kan geven. Door middel van elektrostimulatie worden trillingen nagebootst die het lichaam herkent, helpt deze machine je spieren te trainen, je afvalstoffen af te voeren of je figuur te verbeteren.

De Health Trainer heeft programma’s, met elk zijn eigen soort trilling en zijn eigen effect. Tijdens de intake kijken we niet alleen naar je huidige afvalstoffen, spierweefsel, vocht en vet, maar ook naar jouw wensen en doelen. Aan de hand hiervan stellen we samen een programma op, om jouw doelen te gaan behalen. Afhankelijk van het gekozen programma 40 minuten aan de Sparkle Health Trainer staat gelijk tot aan 3 uur intensieve krachttraining.

Zie hier hoe de intake in zijn werk gaat.

Afhankelijk van jouw doelen en wensen, helpt de Sparkle Health Trainer je

afvalstoffen af te voeren

cellulitis te verminderen

direct centimeters te verliezen

gericht plaatselijk af te vallen

energieker te voelen

spieren te trainen zonder gewrichten te belasten

Sparkle Health Trainer

Een mooier figuur, meer energie en gezonder

De Health Trainer werkt met lichaamseigen trillingen (Human Frequency Technology), infrarood en ultrasound. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Sparkle Health Trainer ontzettend effectief is.

De trillingen worden overgebracht door pads, die op het lichaam worden aangebracht en op hun plek worden gehouden met banden. Doordat we de pads heel gericht kunnen aanbrengen op jouw lichaam, kunnen we nog sneller een beter resultaat boeken. Dit, in combinatie met het instellen van een specifiek programma, maakt de Health Trainer een unieke machine met persoonlijke aanpak.

Het feit dat je de trillingen, die je normaal ook in je lichaam hebt, zo duidelijk voelt, geeft aan hoe effectief de Health Trainer is.

Door de trillingen worden vetophopingen in je lichaam afgebroken, waarna dit door de lymfebanen en vocht wordt afgevoerd. Ook activeren de trillingen je spieren, door de specifieke en gericht stimulatie worden zelfs aanzienlijk meer spiervezels geactiveerd dan je met (normaal) sporten kunt bereiken. Afhankelijk van je doelen en je waardes, zorgt je programma voor meer vocht afdrijving, spiertraining of afvalstoffen uitdrijving.

Gericht plaatselijk afvallen

Spieren trainen, zonder gewrichten te belasten

Verminderen cellulitis

Opbouwen en versterken van de rugspieren

Bevordert genezing bij sportblessures

Voert vocht en afvalstoffen af

Gericht plaatselijk afvallen

Spieren trainen, zonder gewrichten te belasten

Verminderen cellulitis

Opbouwen en versterken van de rugspieren

Bevordert genezing bij sportblessures

Voert vocht en afvalstoffen af

Wat kun je verwachten van de intake?

 • We gaan samen zitten en bepalen het doel van de behandelingen.
  Wil je bijvoorbeeld afvallen of het gaat het om het verminderen van cellulitis? Wil je graag het vet bij je buik verliezen of houd je vocht en afvalstoffen vast, waardoor afvallen niet (goed) lukt?
 • We meten je volledig op.
  De maten en je gewicht voeren we in in de Sparkle Health Trainer.
 • We brengen de pads met elastische banden aan op je lichaam.
  Je mag nu gaan liggen op onze behandelbank.
 • De machine meet vervolgens, door middel van bioresonantie, je hoeveelheid afvalstoffen, je vet- en vochtverhoudingen.
 • Op basis van jouw gegevens en jouw doelstellingen, stellen we de machine op de juiste manier in.
  Samen stellen we de frequenties van de trillingen in. Door de pads aan te zetten, kunnen we zien welke frequenties voor jou haalbaar en nuttig zijn. Je voelt de pads trillen.
  In principe is de behandeling niet pijnlijk, maar de trillingen kunnen wel vreemd aanvoelen.
 • De pads gaan nu ongeveer 30-40 minuten aan het werk met je spieren.

Na deze behandeling meten we je opnieuw op. De meeste mensen verliezen na één behandeling ongeveer 4-28 centimeter. Als je minder dan 4 centimeter omvang kwijtraakt, krijg je de eerste behandeling gratis.

Het kan zijn dat je (één of twee dagen) na de behandeling spierpijn voelt. Je spieren worden namelijk echt aan het werk gezet door de trillingen.

Intake plannen

sparkle-health-trainer-reviews

Lianne


Van een klont boter naar vloeibaar boter:

Ik kom al sinds augustus 2017 bij Sparkle. Samen met Dominique en vanaf 2018 met Puck probeer ik mijn doel te bereiken, namelijk ik wil mij fijner in mijn lichaam voelen. Door de combinaties: drie keer in de week sporten, gezonde voeding en één keer per week bij Sparkle, kom ik steeds dichter bij mijn einddoel. De Healthtrainer zorgt met verschillende programma’s dat ik mijn vetjes verlies en mijn huid strakker wordt. En wanneer het even minder gaat, kijken we samen naar de verbeter mogelijkheden.

Daarnaast kom ik er ook regelmatig voor het ontharen. Bijna geheel pijnloos.

Kortom, deze leuke en kundige mensen zorgen altijd dat als ik de deur uitstap ik mij veel beter voel dan er voor!

Charlotte


Puck is geweldig, naast een fijne specialist is mijn cellulite na een serie bindweefselmassages echt een heel stuk minder. Ik blijf komen en raad anderen deze behandeling hier aan.

Annemiek


Sparkle is een mooie en fijne salon in hartje Groningen. De salon is klein waardoor er alle tijd en aandacht is om lekker in de watten gelegd te worden. Puck stelt je enorm op je gemak, heeft veel verstand van de Oolaboo producten (blij mee!), en is ook nog eens heel gezellig!

De behandelingen met de Sparkle Health Trainer zijn extra effectief door de deskundigheid van de medewerkers.

Contact

 

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne ruime parkeergarage.

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklecityspa.nl

× Whatsapp