Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Investeren in je gezondheid

EMB Test

Energetisch Morfologische Bloedtest

 

Je auto moet regelmatig voor de APK, maar wanneer is de laatste keer dat jij je lichaam hebt laten checken? Terwijl je gezondheid je grootste goed is.

Met de EMB test wordt je bloed onderzocht op een heel aantal punten. Ons bloed stroomt zo’n 7.000 keer per dag rond met een waardevolle lading. Het is niet alleen een transportmiddel, maar ook een temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. Uit je bloed kun je zoveel halen. In de reguliere zorg worden bloedtesten gebruikt om onder andere bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties te kunnen aantonen. Er wordt vaak heel specifiek naar een klein spectrum gekeken, namelijk hetgeen wat onderzocht moet worden.

Maar er is zoveel meer mogelijk. Wanneer je een bloedonderzoek óók vanuit een holistische, natuurlijke en energetische benadering doet, kun je, naast bijvoorbeeld vitaminetekorten ook (stress)belastingen aantonen. De EMB test is een combinatie tussen reguliere en alternatieve geneeskunde. Je bloed wordt op wel 14 categorieën getest.

Je krijgt dus heel specifiek inzicht in je algehele gezondheid en kunt hierna direct gericht en effectief aan de slag.

Dit is hoe de test in zijn werk gaat.

De EMB test geeft je inzicht in je

(tekort aan) vitaminen

hormoonbalans

(tekort aan) mineralen

immuunsysteem

voedings-intoleranties

B12 waarden

stresswaarden

virale belasting

Energetisch Morfologische Bloedtest

Inzicht in jouw gezondheid

De EMB test geeft je inzicht in voedings- en vitaminetekorten, verstoringen en belastingen die kunnen zorgen voor klachten als vermoeidheid, stress, een slecht immuunsysteem, prikkelbare darmen of een slechte schildklierfunctie. De uitslag van de test geeft je direct inzicht in jouw algehele gezondheid. Deze test gaat verder dan de meeste testen uit de reguliere zorg en kijkt ook op een holistische en energetische wijze naar het bloed.

Door actief met de uitslag aan de slag te gaan, kun je (vage) klachten helpen oplossen, je eetpatroon aanpassen en de juiste behandelingen initiëren. Hierdoor werk je actief aan een gezonder leven.

Voor de EMB test wordt een beetje bloed afgenomen met een vingerprikje. Je bloed wordt vervolgens onderzocht in het laboratorium. Ze gebruiken hierbij reguliere en alternatieve methodes. Het rapport dat uit deze bloedtest komt, is zeer uitgebreid en geeft je veel inzicht. Niet alleen welke vitamines en mineralen je lichaam extra nodig heeft, maar ook intoleranties kunnen worden ontdekt.

Natuurlijk bespreken we de uitslag en geef ik je advies over voeding, voedingssupplementen en natuurlijk je lifestyle.

Energetisch Morfologische Bloedtest - Inzicht in je gezondheid

Voor wie is een EMB bedoeld?

 • Heb jij vage klachten, waar je al een tijdje geen grip op kunt krijgen?
 • Ben je moe en futloos, maar weet je niet waar dit vandaan komt?
 • Heb je het idee dat je niet goed reageert op voeding, maar kun je je vinger hier nog niet op leggen?
 • Wil jij graag gezonder leven, een betere weerstand en weten hoe je dit kunt bereiken?
 • Wil je graag afvallen, maar lukt dit niet ondanks dat je (volgens jou) gezond eet en voldoende beweegt?
 • Heb je onderzoeken gehad in de reguliere zorg, maar kunnen ze niets vinden?
 • Wil jij graag een algehele check op je gezondheid?

 

Dan kan de energetisch morfologische bloedtest een goed beeld geven van je algehele gezondheid, inclusief je intoleranties en je psychologische, neurologische en immunologische verstoringen . Vervolgens kun je direct met de uitslag van de test aan de slag. We helpen je natuurlijk met advies op het gebied van voeding, lifestyle en supplementen.

Natuurlijk kun je deze test ook meenemen richting de reguliere zorg, omdat je op deze manier al een duidelijkere indicatie kunt geven van waar het probleem zou kunnen zitten.

 

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

 • Door middel van een klein vingerprikje nemen we een paar druppels bloed af. Dit doet geen pijn.
 • Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium en daar onderzocht. Ze gebruiken hierbij reguliere en alternatieve methodes.
 • Na ongeveer 3 weken hebben de de uitslag binnen en plannen we een afspraak om de resultaten door te nemen.
  Het rapport dat uit deze bloedtest komt, is zeer uitgebreid en geeft je veel inzicht. Niet alleen welke vitamines en mineralen je lichaam extra nodig heeft, maar ook intoleranties kunnen worden ontdekt.
 • Op basis van het rapport geven we je voedings- en lifestyleadvies, bekijken we of je suppletie nodig hebt (en zo ja, welke) en kijken we of één van onze andere behandelingen, zoals de Health Trainer of bindweefselmassages je verder kunnen helpen.
Intake plannen
Hoe gaat de EMB test in zijn werk

Contact

 

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne ruime parkeergarage.
Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklecityspa.nl

× Whatsapp