Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Hyaluronzuur: het is bijna in elk product aanwezig en in elke reclame of advertentie wordt hier met veel lof over gepraat of geschreven. Maar wat is het precies? En waarom praat iedereen hier zo enthousiast over? We leggen je kort uit wat de voordelen van hyaluronzuur zijn en wat dit kan doen voor jouw huid.  

 

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen suiker en is een onderdeel van de glucose bouwstenen. Verder komt het vooral voor in onze huid en bindweefsel. Heel leuk allemaal, maar waar is het dan goed voor? Hyaluronzuur speelt een grote rol voor de elasticiteit van onze huid en houdt vocht vast in onze huid. Mensen die een droge huid hebben of al tekens krijgen van rimpels hebben een tekort aan hyaluronzuur in hun huid.  

 

Elasticiteit en stevigheid voor je huid

Door producten te gebruiken waar hyaluronzuur inzit vul je het vochttekort bij en worden rimpels verminderd. Hyaluronzuur biedt vele voordelen voor onze huid. Naast dat het elasticiteit biedt, zorgt het ook voor de stevigheid van de huid en ook voor ons bindweefsel. Geweldig toch? Door hyaluronzuur krijg je ook een egalere huidtint, vervagen rimpels en verdwijnen fijne lijntjes. Kortom het is een geweldige stof om huidveroudering tegen te gaan.  

Oolaboo Saveguard Hydration Boost

Sparkle werkt met het natuurlijke beautymerk Oolaboo. Zij hebben een crème ontwikkeld die de huid verbetert: de Saveguard Hydration Boost. Dit product absorbeert snel en voedt en hydrateert de huid onmiddellijk. De crème  bestaat uit hyaluronzuur, verzachtende werkstoffen uit komkommer, kokosnoot, jojoba en nog veel meer natuurlijke vochtactieve nutriënten die de vochtbalans van de huid herstellen. De voedingsstoffen en antioxidanten in dit product zijn zorgvuldig door Oolaboo samengesteld en helpen tegen de eerste tekenen van huidveroudering en helpen bij het beschermen en behouden een vitale en jeugdige huid.

Dus bye bye rimpels en slappe huid!

× Whatsapp