Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Corona update

Sinds 11 mei zijn wij weer open.
Hygiëne en veiligheid vonden we altijd al belangrijk, maar we hebben een aantal extra maatregelen getroffen om de behandelingen en sessies voor iedereen zo ontspannen, veilig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen.

The future of healthy aging in skincare starts here

Ik ben zeer verheugd en trots op het feit dat ik iDDNA mag aanbieden. The best of all in HEALTY AGING. iDDNA® is ontwikkeld door Suisse Life Science uit Zwitserland met het geloof dat gepersonaliseerde medicatie en lifestyle gezondheidszorg in de toekomst een revolutie teweeg zal brengen.

iDDNA

iDDNA is het eerste en enige platform wereldwijd dat op DNA onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde diensten levert op het gebied van huidverzorging, dieet en sport. U bent uniek en dat zijn uw huid en lichaam ook. Waarom zou u nog iets willen wat universeel gemaakt is terwijl u nu ook kunt kiezen voor ultra op maat gemaakte producten en diensten. iDDNA kijkt naar uw genen en uw lifestyle en maakt op basis daarvan een gepersonaliseerd beautyplan speciaal voor u!

Onze genen bepalen de kleur van ons haar en van onze ogen, maar ook de veroudering van onze cellen, het aantal rimpels en de diepte daarvan, de huidpigmentatie, -elasticiteit en –stevigheid, maar ook uw aanleg tot het vormen van overgewicht, het detox vermogen van uw lichaam en bijvoorbeeld uw suikermetabolisme. Uw DNA is een cellulaire identiteit. Al tientallen jaren beweert de medische wetenschap dat onze genen ons biologisch lot bepalen. De laatste ontwikkelingen en onderzoeken in genetica wijzen echter uit dat onze genen dynamisch zijn en dus reageren op onze levenswijze en leefomgeving.

Geïnspireerd op deze vooruitgang in de regeneratieve geneeskunde en op basis van vele jaren onderzoek en ontwikkelingen gebaseerd op Nobel- prijs winnende onderzoeken en internationaal geaccepteerde wetenschappelijke en medische publicaties is iDDNA ontwikkeld als eerste lifestyle gentherapie, volledig gepersonaliseerd en exclusief voor iedere cliënt. Door het “lezen” en begrijpen van de moleculaire basis van uw verouderingsproces (middels DNA onderzoek) kunt u nu door iDDNA een volledig anti-aging programma voor uw huid en lichaam laten samenstellen. Er wordt getest op 820.000 genen en 1592 Biomarkers worden geanalyseerd.

Uw genen liegen niet

HET GEHEIM VAN OP MAAT GEMAAKTE HUIDVERZORGING LIGT VERBORGEN IN UW DNA!

De invloed van onze genen op ons uiterlijk en het verouderingsproces van onze huid, wordt steeds duidelijker. Vastgesteld is dat er ongeveer 1500 verschillende genen betrokken zijn bij dit proces. iDDNA test op meer dan 820.000 genen. Ruim voldoende dus om een zeer complete analyse te maken van o.a. de vochthuishouding van uw huid, het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, dermatologische aandoeningen, aanleg voor het vormen van rimpels, vroegtijdige collageen afbreuk, levensduur van cellen en lichtgevoeligheid.

Wanneer u van start gaat met het iDDNA anti-aging Skin Care programma beginnen we met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van de huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat wij van u vragen is 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport.

Nadat het DNA onderzoek is afgerond wordt een uitgebreid rapport opgesteld. In dit rapport staan alle aanbevelingen voor optimale verzorging van uw huid evenals persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot leefgewoonten en voeding. Vervolgens worden in Zwitserland uw gepersonaliseerde verzorgingsproducten samengesteld door Suisse Life Science. De geschatte levertijd van uw op maat gemaakte Skin Care producten is 6 – 8  weken.

Het DNA rapport wordt door één van onze specialisten uitvoerig met u doorgenomen zodat u precies weet hoe uw behandelplan eruit zal gaan zien. Op dat moment ontvangt u ook uw eerste set op maat gemaakte verzorgingsproducten en de toegangscode tot onze innovatieve app waardoor u 24/7 toegang heeft tot uw persoonlijke “huidcoach”. De huidcoach houdt ook externe factoren in de gaten zoals de weersomstandigheden op uw locatie bijvoorbeeld. Op deze manier kan de huidcoach u advies geven over het gebruik van een hogere zonnefactor bij warme temperaturen of aangeven dat het tijd is om meer water te drinken ter hydratatie.

Het intensieve iDDNA anti-aging programma bestaat uit 60 of 90 dagen. Binnen deze periode zult u aanzienlijk resultaat waarnemen zoals een verbeterde huidstructuur, vervaging van rimpels en algemene verjonging van de huid. Daarnaast worden uw specifieke probleemzones doelgericht aangepakt. iDDNA is bij uitstek het anti-aging programma voor wie op zoek is naar een non invasieve behandelmethode. Na het intensieve behandelprogramma kunt u de behandeling voortzetten met de zeer hoogwaardige dagelijkse verzorgingsproducten van iDDNA.

Optimale voeding is voor iedere persoon verschillend.

Onderzoekers van de Weizmann Institute of Science in Israel hebben middels wetenschappelijke studies laten zien dat zelfs als iedereen dezelfde gezonde voeding tot zich nam, dat het effect hiervan van persoon tot persoon zou verschillen door uiteenlopende metabolismen. Hieruit blijkt dat voeding persoonlijk is! Het is daarom niet gemakkelijk om een gebalanceerd dieet te vinden dat echt bij u past. Voelt u zich vaak gefrustreerd met de resultaten van een dieet? Of geeft een dieet u een hongergevoel waardoor u zich niet fit voelt? Bij iDDNA doen we het anders. We laten het lichaam beslissen wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. Zo geniet u van het beste resultaat zonder uw lijf tekort te doen.

Wanneer u van start gaat met het iDDNA anti-aging skincare programma beginnen we met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van de huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat wij van u vragen is 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport. Nadat het DNA onderzoek is afgerond wordt een uitgebreid rapport opgesteld. Dit rapport geeft antwoord op vragen zoals; hoe goed werkt uw suikermetabolisme? Krijgt u wel voldoende vitaminen en mineralen binnen? Hoe efficiënt is uw immuun systeem en het vermogen van uw lichaam om te detoxen? Daarnaast worden ook eventuele intoleranties in kaart gebracht (bv. gluten en lactose) om vervolgens al deze informatie te verwerken in een tailor made dieet. In Zwitserland bij Swiss Life Science worden uw op maat gemaakte, hoog gedoseerde voedingssupplementen vervaardigd. De geschatte levertijd van uw op maat gemaakte dieet is 6 – 8 weken.

Afspraak maken

Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij meer energie kunt krijgen, waar jouw genen baat bij hebben en wat jouw persoonlijke beautysecrets zijn? Met iDDNA krijg jij aan de hand van jouw DNA persoonlijke en unieke tips en trucs om het beste uit jezelf te halen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen (altijd vrijblijvend) contact met je op. We bespreken dan de mogelijkheden en kunnen direct een afspraak inplannen.

Geslacht

Kleine Butjesstraat 1
9712 EX Groningen

06 55471210
info@sparklecityspa.nl

× Whatsapp