Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Dat vitamine C veel gezondheidsvoordelen heeft is geen verassing meer. Deze vitamine werd in de 20e eeuw ontdekt en voorkwam onder andere scheurbuik bij de zeelieden. Naast de vele gezondheidsvoordelen, heeft vitamine C ook een positieve werking op onze huid. Vitamine C is één van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die daadwerkelijk de huid verbetert. Maar wat zijn dan precies de voordelen?

 

De voordelen van vitamine C voor de huid

Vitamine C is één van de meest krachtige antioxidanten op gebied van huidverzorging. Het biedt de huid bescherming aan schadelijke stoffen van buitenaf, denk hierbij aan vervuiling en uv-straling.

Maar vitamine C heeft meer voordelen: 

  • het zorgt voor een egalere teint, een frissere blik en een jonger uitziende huid
  • het beschermt de huid tegen irritaties, ontstekingsreacties en vervuiling
  • het helpt goed tegen puistjes
  • het bevordert en verbetert het natuurlijke genezingsproces, denk hierbij na het uitknijpen van een puistje
  • het ondersteunt de aanmaak van collageen. Zo behoudt het de elasticiteit en stevigheid van de huid en worden rimpels minder zichtbaar. Perfect tegen huidveroudering dus!
  • het ondersteunt het een goede huidbarrière waardoor de huid goed gehydrateerd blijft
  • het onderdrukt de productie van melanine. Hierdoor kunnen pigmentvlekken voorkomen worden

Oolaboo Beauty Sleep Elixer

Sparkle werkt met het natuurlijke beautymerk Oolaboo dat zich richt op huidverbetering. Oolaboo heeft een product ontwikkeld dat bestaat uit een zeer grote hoeveelheid in liposomen gekapselde vitamine C: de Beauty Sleep Elixer. Door hun huideigen samenstelling en hun holle structuur kunnen deze liposomen de voedingsstoffen (vitaminen) transporteren tot in de levende huidcellen. Terwijl jij slaapt, stimuleert deze elixer je aanmaak van collageen. Een geweldig product voor iedereen die op zoek is naar een stevigere, egale huid. Deze moet je echt in jouw badkamer hebben staan!

 

 

× Whatsapp