Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Puck van Rassel

Hi, ik ben Puck!

Al 10 jaar werk ik met veel plezier als skin specialist. Mijn werkstijl kenmerkt zich als zorgvuldig en ik ben zorgzaam en betrokken. Ik vind het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt en kan ontspannen. Graag gebruik ik al mijn ervaring en kennis om voor jou een passend behandelplan op te stellen en de juiste producten te adviseren.

Tevens heb ik het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan met het een-op-een begeleiden van mensen met betrekking tot gezondheid doormiddel van de Sparkle Health Trainer en iDDNA.

Voel je welkom bij Sparkle, ik werk graag samen met je aan een stralende huid en gezonde lifestyle.

De bronze spray van Oolaboo is een echte aanrader. Altijd een mooie, natuurlijk bruine teint zonder vlekken.

Wat anderen zeggen over Puck

Puck is geweldig, naast een fijne specialist is mijn cellulite na een serie bindweefselmassages echt een heel stuk minder. Ik blijf komen en raad anderen deze behandeling hier aan.

Charlotte

Prachtige salon en Puck maakt zelfs de meest ongemakkelijke behandeling gezellig 🙂

Stéphane

Sparkle is een mooie en fijne salon in hartje Groningen. De salon is klein waardoor er alle tijd en aandacht is om lekker in de watten gelegd te worden. Puck stelt je enorm op je gemak, heeft veel verstand van de Oolaboo producten (blij mee!), en is ook nog eens heel gezellig! De behandelingen met de Sparkle Health Trainer zijn extra effectief door de deskundigheid van de medewerkers.

Annemiek

Dominique Scheper

Hi, ik ben Dominique en ik ben ondernemer in de spa, wellness en gezondheidsbranche.

Mijn ‘roots’ liggen in de cosmeticabranche. Mijn ouders zijn daarin een groot voorbeeld voor mij. Tijdens mijn studie huidtherapie heb ik veel kennis opgedaan over de huid, gezondheid en welbevinden. Door ervaring op te doen bij een Nederlands cosmeticabedrijf met haar eigen laboratorium, heb ik meer geleerd over de chemische processen die komen kijken bij het maken van cosmetica. Ook leerde ik hier meer over natuurlijke ingrediënten als bloemen, kruiden en planten en wat deze voor jou en je huid kunnen doen. De afgelopen jaren is mijn visie op de wellness en wellbeing nog meer gevormd door de wetenschappelijke benaderingen van artsen en dermatologen die ik heb ontmoet. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van belevingsconcepten. Zo heb ik aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van onderscheidende hotel-resort-spa concepten van Landgoed Hunzebergen en de Spa & Wellness van resort Hof van Saksen. Doordat ik als stewardess, wat ik nog altijd doe naast Sparkle, vele prachtige en unieke Spa’s over de hele wereld kan bezoeken, komt mijn inspiratie en kennis van over de hele wereld.

Met Sparkle heb ik een eigentijds, vernieuwend en resultaatgericht concept in de markt gezet op het gebied van healthy aging, ontspanning en gezond leven. Een uniek en totaalconcept dat bijdraagt aan een gezond leven vanaf de eerste start. In het prachtige pand van de Pakhuissuites (een B&B boven onze spa) vind de rust en ontspanning, terwijl je eigenlijk middenin het centrum van Groningen staat. We willen allemaal graag vitaal en gezond oud(er) worden. Iedereen is zich steeds bewuster van ontspanning, voeding en beweging. Bij Sparkle gaan we graag een stap verder. Door middel van ‘gezonde’ cosmetica en huidverzorging met hoogwaardige natuurlijke stoffen, die vrij zijn van schadelijke stoffen als parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten. Chemicaliën die niet alleen een negatieve invloed hebben op het milieu, maar ook doorwerken in je huid en gezondheid. We geloven heel erg in een één-op-één benadering, want wat goed is voor jou kan voor iemand anders averechts werken. Uniek is dan ook dat je bij Sparkle door middel van uitgebreide DNA testen een persoonlijk health plan met voedings- en cosmetica-advies kunt ontvangen.

De Baby Spa is ontstaan vanuit dezelfde filosofie. We werken met de meest veilige en beste producten, zodat onze kleinste gasten niets tekort komen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de oprechte aandacht en het volgen van jouw baby. Onze één op één benadering wordt niet alleen door ouders als heel fijn ervaren, maar je ziet ook de resultaten bij de baby’s. Ik combineer hier mijn kennis en ervaring in de wellnessbranche, van massage en baby yoga en mijn reizen om baby’s én hun ouders de meest optimale en ontspannen spa sessies te laten beleven.

Iedereen zou een Oolaboo geurkaars in huis moeten hebben. Zo'n heerlijke geur en hij is ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Wat anderen zeggen over Dominique

Wat een heerlijke beleving! Zowel voor ons zoontje als voor ons.
Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Ontzettend professioneel en veel fijne tips gekregen voor ons zoontje met eczeem. Dominique voelt heel goed aan waar je kindje behoefte aan heeft. Wij komen dan ook heel snel terug!
Dominique, bedankt voor deze fijne beleving!

Roxanne

Wat een super uitje was dit! Onze kleine meid heeft zichtbaar genoten van de massage en het floaten. De massage was dikke pret en bij het floaten ontspande ze volledig. Zo ontspannen dat ze de hele nacht erop heeft door geslapen ? wat een fijne sfeer in de babyspa, erg persoonlijk en kleinschalig. Er wordt de tijd genomen en de uitleg eromheen erg professioneel. Volgens mij uniek in het noorden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Janet

Super leuke Sparkle sessie gehad met Ynte. De naam zegt het al… het was een heerlijkheid!! ? Ynte heeft genoten van de heerlijke massage, welke thuis ook goed te gebruiken is. En de vrijheid in het bad met bubbels was ook een succes! Echt een aanrader!

Anna

We hebben helaas geen parkeermogelijkheid voor de deur. Q-park garage Ossenmarkt is minder dan vijf minuten lopen en is een fijne ruime parkeergarage.
Bindweefselmassage tijdens je zwangerschap
Gezichtsbehandelingen met Oolaboo
× Whatsapp